Alla typer av bilservice i Sundsvall

Vi på Essviks Bilservice AB i Sundsvall utför alla typer av bilservice på alla typer av bilar – oavsett märke och storlek. Vi reparerar skador och hjälper dig att genomföra en grundläggande felsökning om du upplever att något är konstigt med din bil men inte riktigt kan sätta fingret på vad felet är. Genom åren har vi samlat på oss såväl värdefulla erfarenheter som breda branschkunskaper, och dessa tar vi med oss in i varje nytt uppdrag – stort som litet. 

Luftkonditioneringen är viktig

Luftkonditioneringen i bilen är viktigare än vad många tror. Om det blir outhärdligt varmt under en körning påverkar det både komforten och säkerheten, eftersom den onaturliga värmen gör att du som förare tappar fokus. Därför är det viktigt att ha en fungerande AC i kupén. Vi på Essviks Service AB hjälper dig med fyllning, provtryckning och service. Ring oss och boka tid eller kom in till verkstaden och ta en kopp kaffe medan vi felsöker. 

Även större bilar servas

Det är inte bara personbilar som behöver servas. Vi på Essviks Bilservice AB tar gladeligen emot även mindre lastbilar och husbilar i vår verkstad, och garanterar samma noggranna, kvalitativa och effektiva reparationsarbete för dessa som för vanliga personbilar. Just service och reparation av husbilar är vi faktiskt en av få verkstäder i Sundsvall som erbjuder.

Alla märken är välkomna

På Essviks Bilservice gör vi inte skillnad på storlek och ursprung – vi utför bilservice på bilar från alla olika märken. Oavsett vilken bil du kör kan du komma till oss för en reparation, en kontroll inför den årliga besiktningen, för en tusenmilaservice och mycket mer. Dessutom får du gärna kontakta oss för rådgivning kring hur du bör vårda din egen bil, vilka produkter som är lämpligast för just din modell, m m. Vi svarar på alla dina frågor!

Hyrbil under reparationen

Ibland är en reparation av modell större, och då måste vi kanske behålla din bil i ett par dagar. Eftersom vi vet hur krångligt det kan vara för en van bilägare att plötsligt stå utan fordon håller vi oss numera med en hyrbil som du kan disponera när du lämnar in din bil hos oss. Bokar du din service via www.bds.se får du ha hyrbilen gratis det första dygnet. Därefter är hyran 200 kr om dagen och då ingår 3 fria mil. Behöver du köra mer än så är kostnaden 20 kr per mil. 

Pågående bilservice i Sundsvall Bil för uthyrning i samband med bilservice i Sundsvall