Din bilmekaniker i Sundsvall

Vi på Essviks Bilservice AB vill vara ditt självklara förstaval av bilmekaniker i Sundsvall. Därför sätter vi en stolthet i att alltid erbjuda såväl ett högkvalitativ utfört arbete som ett trevligt och personligt bemötande.

Vår personalstyrka består enbart av mångårigt erfarna och gediget kunniga bilmekaniker som alla brinner för sitt arbete, och som därför tar sig an varje uppdrag med samma entusiasm och noggrannhet.

Vi välkomnar bilar av alla möjliga märken och modeller. Och du, du behöver inte vara någon bilexpert för att lämna in ditt fordon hos oss. Vi tar han om alla dina problem och svarar på alla dina frågor. 

Bilmekaniker tittar under motorhuven till en bil

Vi hänger med

För att alltid kunna erbjuda bästa möjliga service är det viktigt att hänga med i branschutvecklingen. Det gör vi på Essviks Bilservice AB. Vi håller koll på nya råd och rön, går fortbildningskurser och är noga med att bara använda oss av moderna produkter och metoder.

Bilmekaniker kopplar startkablar

Vi brinner för vårt jobb

Bilar är vår passion, och alla våra bilmekaniker brinner för sitt jobb. Det är detta, i kombination med vår långa brancherfarenhet och våra rika yrkeskunskaper, som gör att vi på Essviks Bilservice AB alltid kan garantera ett lika snabbt och effektivt som kvalitativt utfört arbete.

En bilmekaniker talar till en kund.

Vi är en del av Sundsvall

Vi på Essviks Bilservice AB har varit verksamma inom bilmekanik i Sundsvall i många år. Det har gjort att vi kunnat bygga upp långa, varaktiga kundrelationer – och på så vis blivit en institution i stan. När du kommer till oss kommer du inte till EN verkstad, du kommer till DIN verkstad.